De Blauwe Tovenaar
Super Allesreiniger

Productomschrijving

De Blauwe Tovenaar bevat geen bijtende bestanddelen. De ideale reiniger voor dagelijks onderhoud! Vervangt meerdere producten, enorm zuinig in gebruik en is zacht voor de handen!

SUPER ONTVLEKKER voor uw kleding: vetvlekken, vlekken van fruit en fruitpap, tomatenpuree, stylo en stiften, gras, drank, smeer en bloedvlekken,… De Blauwe Tovenaar puur op de vlek inwrijven, even laten inwerken en daarna gewoon mee in de wasmachine.

Voor Meer Dan 1001 Doeleinden  Lees meer…

ONTVET perfect de filter van de dampkamp, microgolf-en heteluchtoven. 

ANTIDAMP voor de ruiten en spiegels: eerst grondig reinigen. Dan een aantal stipjes puur erop, vervolgens opblinken met een droge doek. Gemiddeld 7 dagen dampvrij.

ANTISTATISCHE werking: schermen, glazen tafels, hoogglans plastiek , … Houdt deze ook langer helder en schoon.Reinigt perfect uw glazen en kristallen luchters.

De ideale reiniger voor heel de badkamer: porselein, email, keramiek, chroom, tegels, ligbad, douche, lavabo en kranen. Lost snel vuil, zeepranden, mineraalvet, olie en huidvet op. Neemt kalksporen weg op tegels en kranen en helpt deze ook te voorkomen. De perfecte reiniger voor heel uw badkamer.

Plus- en minpunten

pH-waarde
Kleur
Geur
Inhoud
Dosering
Ready-to-use
Houdbaarheid
Stabiliteit

/
Blauw
Reukloos
1 ltr
1/200 tot puur
Nee
Vorstvrij bewaren
Onbeperkt bij kamertemp, in gesloten verpakking

001  lees steeds de verpakking voor gebruik.